Όλη η τάξη μας μαζί, από το βράδυ ως το πρωί, να ακούμε μουσική.
Και τα χρόνια να περνούν, φεύγουν αλλά μπορούν πάντα
να μας θυμίζουν τις αναμνήσεις που μας κερδίζουν. Μ.Β.

Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

Λουλούδια από αναψυκτικά!


Η Αμερικανίδα καλλιτέχνις Christin Eige είναι φαν των αναψυκτικών τύπου σόδα αλλά πάντα σκεφτόταν τι θα μπορούσε να κάνει με αυτά τα πολύχρωμα κουτάκια που συγκέντρωνε στην αποθήκη της και τα οποία πολλαπλασιάζονταν… επικίνδυνα!
Ένας φίλος τής έδωσε την ιδέα της δημιουργίας, όταν κάποια στιγμή παρατήρησε ότι ήταν τόσο πολλά και διαφορετικά τα χρώματα των κουτιών που είχε συγκεντρώσει που έμοιαζαν -έτσι όπως ήταν πεταμένα στην αποθήκη- με ένα πολύχρωμο… λιβάδι!Αυτό ήταν! Με υπομονή και επιμονή η Christin διαχώρισε τα κουτιά και στη συνέχεια άρχισε να φτιάχνει κομψά λουλούδια, κρίνα και τριαντάφυλλα, σε διάφορα χρώματα, ενώ δεν άργησε να δημιουργήσει και τις πρώτες της συνθέσεις μέσα σε γλάστρες.


Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό και γρήγορα έλαβε τα «εύσημα» από τους φίλους της, που έβλεπαν τη δημιουργικότητά της να ξεπερνάει τα όρια. Το καλύτερο; Όλα τα λουλούδια τής Christin μυρίζουν πορτοκάλι, λεμόνι, cola, βύσσινο… εις ανάμνησιν του περιεχομένου του κουτιού και του είδους του αναψυκτικού που χρησιμοποίησε!


Πηγή: perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...