Όλη η τάξη μας μαζί, από το βράδυ ως το πρωί, να ακούμε μουσική.
Και τα χρόνια να περνούν, φεύγουν αλλά μπορούν πάντα
να μας θυμίζουν τις αναμνήσεις που μας κερδίζουν. Μ.Β.

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Πραγματικοί φίλοι!



ΦΙΛΙΑ ΛΕΞΗ ΜΑΓΙΚΗ 
ΦΙΛΙΑ ΛΕΞΗ ΜΙΑ
ΦΙΛΙΑ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ 
ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ
 ΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ 
ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ 
ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ 
ΝΑ ΤΟ ΒΟΗΘΑΣ
ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙΣ  ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ   
ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΣ
ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ 
ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 
ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ!!!!




..Φιλία... Μία λέξη μικρή με μεγάλη αξία και σημασία... Αν η ζωή ήταν ένα τρένο, τότε οι φίλοι θα ήταν αυτοί που θα έπαιρναν το ρίσκο να επιβιβαστούν μαζί σου στο περιπετειώδης και απρόβλεπτο ταξίδι της ζωής. Γιατί αυτό είναι φιλία. Η παρηγοριά που θα σε ακολουθήσει σε κάθε προορισμό.

Ένας πραγματικός φίλος θα είναι διπλά σου οποιαδήποτε στιγμή για να τη μοιραστεί μαζί σου. Στις πιο ευτυχισμένες σου στιγμές για να τις κάνει ακόμα καλύτερες, στις πιο αστείες για να κάνει το γέλιο σου να ακούγεται ακόμα πιο δυνατά, στις πιο τρελές για να σου μείνουν αξέχαστες. Αλλά επειδή η ζωή έχει και γλυκόπικρη γεύση, οι πραγματικοί φίλοι είναι εκεί και για τα δύσκολα. Για να σου κρατούν συντρόφια στις πιο μοναχικές σου στιγμές, να βρίσκουν τη λύση στις αμφιβολίες σου και να παραμένουν αισιόδοξοι στα πιο δυσάρεστα γεγονότα.

Οι πραγματικοί σου φίλοι είναι και θα είναι πάντα εκεί, κρατώντας σου το χέρι. Δίνοντας, χωρίς να περιμένουν να πάρουν. Σε αγαπούν και σε αποδέχονται γι’ αυτό ακριβώς που είσαι. Είναι εκείνου που βλέπουν τη καλύτερη πλευρά του εαυτού σου. Οι καλοί φίλοι λοιπόν είναι το ασφαλέστερο καταφύγιο. Είτε δίπλα σου είτε χιλιόμετρα μακριά, είναι πάντα κοντά στη καρδιά σου.

Η συμβουλή μου, λοιπόν, είναι να κρατάτε αυτό το πολύτιμο δώρο που λέγεται φιλία όσο πιο σφιχτά μπορείτε.



Αγγελική Π.
Πηγή:Jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου