Όλη η τάξη μας μαζί, από το βράδυ ως το πρωί, να ακούμε μουσική.
Και τα χρόνια να περνούν, φεύγουν αλλά μπορούν πάντα
να μας θυμίζουν τις αναμνήσεις που μας κερδίζουν. Μ.Β.

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012

Τα μυρμήγκια πάνε EYRO 2012!


Αυτές είναι οι εντυπωσιακές εικόνες του Andrey Pavlov, o οποίος απαθανατίζει με τη φωτογραφική μηχανή του διάφορες ενδιαφέρουσες «μυρμηγκο-ιστορίες», όπου τα αγαπημένα του έντομα πρωταγωνιστούν σε σκηνές της καθημερινότητας.Το EURO 2012, που διεξάγεται στην Πολωνία, ενέπνευσε αυτή τη φορά το Ρώσο φωτογράφο, ο οποίος σκέφτηκε βάλει τα μυρμήγκια του να παίξουν ποδόσφαιρο, δίνοντας μια άλλη ομορφιά στο εν λόγω σπορ.


Χρησιμοποιώντας μερικά φύλλα φυτών εν είδει τερέν, λίγα μπαμπού για να σχηματίσει τα γκολπόστ και ένα καρύδι ως μπάλα, τοποθέτησε τα μυρμήγκια του στον αγωνιστικό χώρο και τους θεατές στις εξέδρες να επευφημούν!


Από τη θαυμαστή απόκρουση του τερματοφύλακα μέχρι την ανάπτυξη των επιθετικών προς το τέρμα της αντίπαλης ομάδας αλλά και την επιτυχία ενός γκολ, ο Andrey ξόδεψε αρκετές ώρες προκειμένου να φτιάξει το ποδοσφαιρικό σκηνικό του.


 Το αποτέλεσμα είναι έτσι ή αλλιώς εντυπωσιακό και αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον εάν οι «μυρμηγκο-ομάδες» του Andrey είναι η Ρωσία και η Ελλάδα! Σωστά; Όσο για το τελικό σκορ; Αυτό νομίζω είναι ευρέως γνωστό, μόνο που ο Ρώσος φωτογράφος τότε δεν ήξερε…Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...