Όλη η τάξη μας μαζί, από το βράδυ ως το πρωί, να ακούμε μουσική.
Και τα χρόνια να περνούν, φεύγουν αλλά μπορούν πάντα
να μας θυμίζουν τις αναμνήσεις που μας κερδίζουν. Μ.Β.

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

Πάπιες σε ρόλο μοντέλου!


«Αν ήταν ανθρώπινα μοντέλα θα ήταν σίγουρα περιζήτητα», λέει ο ιδιοκτήτης τους κ. Μπράιαν Χάρινγκτον παρουσιάζοντας τις απίθανες πάπιες του που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα super models της μόδας. Γιατί μπορεί να μην παίρνουν μέρος σε κάποια επίδειξη στο Παρίσι αλλά η εμφάνισή τους στο «Family Duck Show»… έκλεψε τις εντυπώσεις.Εδώ και 30 περίπου χρόνια ο Μπράιαν εκπαιδεύει τις πάπιες του στην πασαρέλα, οι οποίες, μάλιστα, δείχνουν να απολαμβάνουν την… έκθεσή τους στα media αλλά και την ενασχόλησή τους με τη μόδα.

«Η φετινή ετήσια παράσταση στην Αυστραλία είχε μεγάλη επιτυχία, κυρίως στο τέλος όταν περπάτησαν στο cutwalk ο γαμπρός με τη νύφη! Είναι πραγματικά απίστευτη η συνεργασία των πτηνών αυτών και το πόσο καλά κάνουν αυτό που ξέρουν. Νομίζω ότι είναι τα καλύτερα μοντέλα που γνώρισα ποτέ. Ούτε υπεροψία, ούτε απαιτήσεις, ούτε τίποτα…


Απλώς απολαμβάνουν τη δημοσιότητα με χαμηλούς τόνους και προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό!», λέει ο Αυστραλός διοργανωτής της παράστασης. Εμείς το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι «η χάρη είναι περισσή και ο επαγγελματισμός μεγάλος. Γιατί ο χώρος της μόδας δεν είναι εύκολο πράγμα. Πόσω μάλλον όταν είσαι… πάπια!
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...