Όλη η τάξη μας μαζί, από το βράδυ ως το πρωί, να ακούμε μουσική.
Και τα χρόνια να περνούν, φεύγουν αλλά μπορούν πάντα
να μας θυμίζουν τις αναμνήσεις που μας κερδίζουν. Μ.Β.

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Ένα ουράνιο τόξο στα χέρια σας!


Ένας ιαπωνικός εκδοτικός οίκος κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα βιβλίο με τον τίτλο «Rainbow In Your Hand» (σ.σ. «Ένα ουράνιο τόξο στα χέρια σας»), προκειμένου να φέρει λίγο πιο κοντά το ουράνιο τόξο, δημιουργώντας μοναδικά συναισθήματα στους χρήστες του!


«Αν ξαφνικά κάποιος από εσάς αποφασίσει να δει το ουράνιο τόξο στον ουρανό θα έχει σίγουρα πρόβλημα για δύο βασικούς λόγους: Πρώτον, πρέπει να περιμένει να βρέξει και δεύτερον πρέπει την ίδια στιγμή να λάμπει ο ήλιος μέσα από τις σταγόνες της βροχής που πέφτουν!», λέει ο υπεύθυνος του βιβλιοπωλείου «Utrecht» στην Ιαπωνία.

Ευτυχώς τώρα αυτά αποτελούν παρελθόν, καθώς υπάρχει ένα «δροσερό» ουράνιο τόξο, το οποίο δημιουργείται μέσα στο βιβλίο! Πώς γίνεται αυτό; Όπως γυρίζετε τις σελίδες με ταχύτητα, ξεφυλλίζοντας τρόπον τινά το βιβλίο, δημιουργείται μια εικόνα τρισδιάστατη στο χέρι σας, η οποία φαίνεται ακριβώς μπροστά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το εν λόγω πρωτότυπο project, που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 2007 και εξελίχθηκε στην πορεία, έχει λάβει αρκετά βραβεία στην Ιαπωνία, ενώ θεωρείται ως μία από τις πιο σημαντικές εκδόσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη χώρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου